Achizitii Directe     [1396]

2017-10-09 - Bransament electric la apartamentul nr. 100 din imobilul din Bd. Timisoara nr. 44

Regia Autonoma de Transport Bucuresti intentioneaza achizitionarea cf.  Art 12 din Legea 99/2016 de                         “ Bransament electric la apartamentul nr. 100 din imobilul din Bd. Timisoara nr. 44 “, conform Avizului Tehnic de Racordarea emis  de catre SC Enel Distributie Muntenia, insotite de anexe ( Fisa de calcul  a tarifului de racordare, Fisa de solutie), anexate.

Oferta trebuie sa contina urmatoarele conditii comerciale:

  • Pretul ferm in lei :  
  • Conditia de plata :
  • Perioada de garantie:
  • Termen de executie:
  • toate documentele solicitate prin Avizul Tehnic de Racordare

NOTA : Valoarea estimata a achizitiei pentru  realizarea in totalitate a bransamentului electric  este de 2.000,00 lei fara TVA si cuprinde urmatoarele 2 componente:

Bransament Cost instalatie racordare(TR) Taxa utilizare (TU) Total
apartamentul nr. 100 din imobilul din Bd. Timisoara nr. 44 1.105,90 110,00 1215,90

Componenta 1

- Costul calculat de SC E Distributie SA pentru realizarea instalatiei de racordare intre reteaua de distributie si bornele de iesire ale cablului din blocul de masura si protectie, ce este de 1.215,90 lei fara TVA conform fisei de calcul a tarifului de racordare anexata A.T.R. , respectiv:

Componenta 2

- Costul estimat pentru realizarea legaturii intre blocul de masura si protectie amplasat la parterul imobilului si apartamentul nr. 100 situat la etajul 3, care este de aproximativ 800,00 lei fara TVA si cuprinde:

      

  • costul cablului si al pozarii acestuia de la blocul de masura si protectie la apartamentul 100.
  • costul unui tablou electric echipat cu sigurante automate si al montarii acestuia la apartamentul 100.
  • realizarea legaturilor cablului in blocul de masura  si protectie si in tabloul electric, precum si racordarea instalatiei interioare la tablou.
  • intocmirea si depunerea documentatiei necesare pentru dosarul instalatiei de interior.

Din valoarea totala componenta 1 se va achita astfel :costul TR va fi platit indirect firmei selectate prin intermediul SC E Distributie SA  iar costul TU va fi platit direct catre SC E- Distributie SA, dupa receptia lucrarilor cu SC E-Distributie SA. Componenta 2  se va achita direct catre firma selectata dupa receptia   lucrarilor cu RATB

Valorile TR su TU sunt valori fixe stabilite prin ATR si nu sunt negociabile. Valoarea din componenta 2 este supusa negocierii.

Ofertele se vor transmite prin fax, e-mail sau direct la sediul RATB din Bd. Dinicu Golescu nr. 1, etaj 6, Serviciul Achizitii Publice pana la data de 13.10.2017 , ora 18:00.  

Ofertele primite vor fi analizate din punct de vedere al caracteristicilor tehnice şi vor fi atribuite aplicând criteriului “preţul cel mai scăzut”.

Pentru transmiterea ofertelor si orice lamuriri suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon:

- 021 307.41.32 –  dl Toma Iulian

- 021 312.08.08 – fax

Sau adresa de e-mail: iulian.toma@ratb.ro

Documete atasate :